Kennis

Het doel bepaalt de inhoud

Elk persoon, elk bedrijf en elke tak van industrie is anders. Per aanvraag inventariseert Van Meeuwen welke medewerkers moeten worden opgeleid, welk kennisniveau aanwezig is, het exacte doel van de opleiding en welke vorm de opleiding uiteindelijk krijgt in de praktijk.

(Voedsel-)Veiligheid, HACCP, milieu, TPM en 5S

(Voedsel-)Veiligheid, kwaliteitsborging en het milieu zijn en blijven belangrijke onderwerpen in de industrie. Door alle eisen, risico’s en verplichtingen is het samenwerken met een gespecialiseerde smeertechnische partner essentieel. Het is belangrijk om niet alleen risico’s te voorkomen, maar ook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van smeermiddelen, hulpmiddelen en gereedschappen! Bovendien blijft de toegevoegde waarde van smeertechnische opleidingen als ondersteuning van (T)otal
(P)roductive (M)aintenance en 5S actueel. Bijvoorbeeld door het vastleggen van autonoom onderhoud voor operators en het verhogen van hun functionaliteit en betrokkenheid.

Kostenbesparing, gemotiveerde collega’s en hogere uptime

Het voordeel van de smeertechnische opleidingen op maat van Van Meeuwen is dat zij bijdragen aan het succes van de bedrijfsvoering, de verbetering van de productiviteit en de
kwaliteit en betrokkenheid van medewerkers. Heb je interesse in een vrijblijvend advies, download de brochure en neem contact met ons op.

Smeertechnische basiscursus

Geregeld organiseren wij opleidingsdagen waar je je voor kan inschrijven want de kwaliteit van het smeertechnisch onderhoud heeft een enorme impact op de productie.
Tijdens onze smeertechnische basiscursus gaan we in op onderwerpen die hiermee te maken hebben. We geven de cursus in zowel Nederland als België.